Четка за зъби „Bamboo Charcoal“

код:90175

 

15,00 лв.

Описание:

В съвременния свят белите зъби не са само знак за привлекателност, те са показател за определено ниво на живот и статут на човек. С течение на времето, поради кафе, чай и лоши навици, дори естествено белите зъби могат да придобият неприятно жълтеникав оттенък. Четката за зъби „Bamboo Charcoal“ със супер тънки четки с въглен ще ви помогне да възстановите белия блясък на вашата усмивка!

Редовната употреба на този „интелигентен“ аксесоар ще ви позволи отново да „нескромно“ се усмихнете на всичките 32 зъба!

Четка за зъби „Bamboo Charcoal“

  • нежно почиства, полира емайла на зъбите и масажира венците;
  • подходящи за употреба при повишена чувствителност на зъбите и отслабени венци;
  • премахва бактериалната плака дори в труднодостъпни места.
  • Мека и фина четчица. За хора с свръхчувствителност на емайла, който предизвиква дискомфорт при всеки натиск, този продукт ще се хареса на всички. Благодарение на повишената мекота и деликатност на четчицата, тя не нараняват зъбите и се справят със задачите си възможно най-безболезнено. Те могат да проникнат в най-недостъпните места за цялостно почистване.
  • Дезинфекция. Въглищата имат мощен антибактериален ефект, връщат естествения бял оттенък на зъбите, помага да се отървете от неприятната миризма, „привлича“ към себе си бактериална плака.

    ПРИЛОЖЕНИЕ: Четката за зъби трябва да се подмени, ако четината му е деформирана. Срокът на експлоатация на четка за зъби не трябва да надвишава 2-3 месеца.