Фитопластир за тяло „Джуйфен“,4 бр.

код:30106

 

8,60 лв.

Описание:

Фитопластир Чжуйфен  има обезболяващо, противовъзпалително действие, подобрява местното кръвообращение, облекчава болка от различен произход, облекчава състояние на подагра, артрит, остеохондроза, ревматизъм, ишиас.

Помага за облекчаване на болката от мускулно напрежение и възпаление, ефективен е при миозит, миалгия. Облекчава главоболие, зъбобол, пост-травматични болки на всяко място.

Състав:

Екстракт от ангелика, кора от бяла върба, шафраново масло, смола от босвелия (индийски тамян), гума от смирна, екстракт от лют червен пипер, канелено масло, борнеол, камфор, ментол.

Начин на употреба:
Отлепете защитното фолио от новия фитопластир за тяло Чжуйфен, залепете на проблемното място. Използвайте не повече от 12 часа на ден. Прилагайте ежедневно 7 – 10 дни.

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някоя съставка, остри възпалителни процеси, унищожаване на целостта на кожата, бременност, деца.

Съхранение:
Да се ​​съхранява на хладно и сухо място. Избягвайте директна слънчева светлина, въздействието на ниски и високи температури и влажност.

Действието на тези пластири се основава на принципа на трансдермалната терапия, т.е. кожата е идеален път за доставка на много лекарствени вещества. Този начин е особено ефективен, когато трябва да създаде високата концентрация лекарствени средства в определена част от тялото. Херметическата полимерна основа на пласира създава парниковия ефект, т.е. предотвратява изпарението на влагата от кожата и осигурява дългосрочен ефект.

Пластири способстват за равномерно разпределение на активните компоненти в проблемната зона, като по този начин активират кръвната и лимфната циркулация, премахват симптомите на възпаление – зачервяване, подуване и болка. Това увеличава еластичността на тъканите, увеличава количеството на движение в ставата, ефектът от лечението е по-бърз, отколкото с друго лекарствено средство. Излишно е да се каже, че Фитопластирите са удобни, ефективни и лесни за използване.

Основните предимства на трансдермалните пластири:

  • насочена доставка на активните вещества, независимо от размера на пластира;
  • ускорено въздействие на активните вещества;
  • постоянна доставка на активните съставки;
  • няма странични ефекти от страна на стомашно-чревния тракт, намаляване на алергични реакции;
  • намаляване на загубите на активни съставки, в резултат от метаболитните процеси;
  • възможността за бързо изтегляне в случай на индивидуална непоносимост на компонентите.

Не е лекарствен  продукт!