Тонален крем за лице, 50 г.

код:10305
 

17,20 лв.

Описание:

Помага за заличаването на малки кожни дефекти и недостатъци, подобрява цялостното състояние на кожата и стимулира защитните и сили, активира важни процеси. Идеално защитава от UV-лъчите.Придава на лицето кадифен и мек естествен нюанс и спомага за извеждането на токсините от кожата.В състава му влизат важни компоненти като: морски водорасли, плацентата, естествени аминокиселини и високо овлажняващи съставки. Екстракт от овча плацента активира работата на клетките, укрепва тяхната мембрана, предпазва от ултравиолетови лъчи. Добавки, базирани на морски водорасли прави крема високо ефективен. Те подхранват кожата, насищат клетките с всички необходими елементи. Уникалния състав дава на крема ценно предимство – той не запушва порите на кожата, позволява на клетките на кожата да дишат. Прилагането на крема не създава усещане за „стягане“. Кожата изглежда красива, млада и здрава. Тонизиращи добавки правят кожата кадифено гладка, с естествен нюанс и подчертават контурите на лицето.

Активни съставки:

• Екстракт от овча плацента – обновява клетките, изложени на силно токсични радикали, подобрява имунитета на клетки и укрепва тяхната мембрана,предпазва кожата от негативните влияния на околната среда.                                                                       • Аминокиселини – проникват дълбоко в кожата и стимулира защитните свойства.
• Витамини – насищане на кожата с важни микроелементи и хранителни вещества.

• СОД (супероксид дисмутаза) – антиоксидантни ензими предпазват кожата от свободните силно токсични радикали, като допринасят за тяхната екскреция.

• Полиненаситени мастни киселини – интензивно подхранват клетките на кожата, поддържат водния баланс.

• Добавки на базата на водорасли – тонизират, освежават и подхранват кожата.

• Природни овлажняващи агенти – активно овлажняват кожата, подобряват нейната способност да поддържа влага.

• Тонизиращи съставки – замаскират малки дефекти, придават на кожата кадифен и мек естествен нюанс.

ПриложениеС леки масажни движения кремът се нанася равномерно по цялата повърхност на лицето и шията. Препоръчва се за защита от неблагоприятни въздействия на околната среда и „скриване“ на малки дефекти на кожата. Подходящ е за всички типове кожа.