Пластир за тяло „Яошен“, 2 бр.

код:30116

 

5,20 лв.

Описание:

Препоръчва се за употреба при възпалителни заболявания на пикочно-половата система.

Фитопластира „Яошен” притежава противовъзпалително, спазмолитично, болкоуспокояващо действие, повишава имунитета, извежда продуктите от обмяната на веществата, активира антиоксидантната защита. Той  укрепва бъбреците и пикочополовата система. Урологичният "Яошен" е ефективен при уретрит, пиелонефрит. При мъжете повишава потентността и помага при простатит.

 

Активни съставки: Екстракти от тинтява, канелено масло, живовляк, шафраново масло, ахирантес bidentata, коридалес.


Начин на употреба:

Отлепете защитното фолио от пластира, залепете на проблемното място. Използвайте не повече от 12 часа на ден. Прилагайте ежедневно 10 - 15 дни.

 

За по-ефективно използване с фитопластирите се препоръчва едновременно въздействие върху:

  • областта на болката;
  • акупунктурна точка:
  • При болки в кръста и урологични проблеми, прилагайте в областта на кръста – по-долу от местоположението на бъбреците (!), отляво и отдясно на гръбначния стълб. 

Да се влияе върху биологично активна точка може по няколко начина – да се залепи върху нея пластир, да се притисне внимателно с палец като го задържате за малко върху нея.

 

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някоя съставка, остри възпалителни процеси, унищожаване на целостта на кожата, бременност, деца.

 

Съхранение:

Да се ​​съхранява на хладно и сухо място. Избягвайте директна слънчева светлина, въздействието на ниски и високи температури и влажност.