Пилинг за лице на основата на плацента, 80 г.

код:10301
 

17,20 лв.

Описание:

Пилингът почиства кожата в дълбочина и ефективно премахва слоя от мъртви клетки. Кожата остава гладка и еластична. Екстракта от плацента допринася за ефективното подмладяване. Деминерализираната вода насища кожата с влага.Аминокиселини повишават еластичността и подобряват тена. Колагена се бори срещу стареене и избледняване. Комплекс от витамини зарежда с жизненост и енергия. Плодови киселини пречистват порите и обновяват клетките на кожата, като я правят гладка и с кадифена мекота. Съчетанието от всички тези компоненти произвеждат невероятен ефект. Дори и след първото му прилагане кожата свети с младежки вид и чистота. Редовната употреба на пилинга помага за отстраняване на леки дефекти като следи от малки драскотини и изгаряния, има избелващ ефект. Пилингът за лице с овча плацента е подходящ за всички типове кожа.

Активни съставки:

 

• Екстракт от овча плацента – обновява клетките, изложени на силно токсични радикали, подобрява имунитета на клетките на кожата

• Витамини – насищат на кожата с важни микроелементи и хранителни вещества

• Деминерализирана вода – хидратира кожата

• Аминокиселини – подобряват тена и тонизират

• плодова киселина – почистват порите, ускоряват подновяването на клетките

• Колаген – предотвратява появата на признаците на стареене.

 

Приложение:    

Нанесете малко количество от пилинга с кръгови масажиращи движения на лицето и шията върху суха кожа в продължение на 1-2 минути. След това измийте с вода. За по-добър ефект използвайте и кремовете от същата серия.Използва се веднъж седмично.