Околоочен интензивен комплекс, 100 мл.

код:12106
 

36,80 лв.

Описание:

Маската се състои от две средства, обединени в едно:

Маска за кожата около очите: Ултранежна основа маска, пропита с биологоично активни съставки, които осигуряват възстановяване и увеличаване на плътността и еластичността на кожата около очите. Незабавно премахва подпухналостта и намалява появата на бръчки и „пачи крак.“ Намалява тъмните кръгове под очите и премахва следите от умора.Овлажнява и придава сияние на кожата.Премахва възпаление и зачервяване.

Фитоесенция: Фитоесенцията от масла от здравец, роза и лавандула подсилват действието на маската и оказват продължителен ефект. В състава и влизат и етерични масла от жасмин, иланг-иланг, джинджифил, които дават енергия, младост и гладкост. Лечебни растения интензивно подхранват клетките на кожата, стимулират подновяването им, увеличават ащитните свойства, подобряват кръвообращението.

Кожата около очите се трансформира след първото му прилагане. Тя изглежда отпочинала, подмладена и освежена. Редовната употреба ще премахне възрастовите промени, ще върне гладкостта и еластичността на кожата.

Активни съставки:        

• Вода от естествени източници – овлажнява и почиства.

• Етерични масла – регулират енергийния баланс и подновяването на клетките, увеличават защитната функция на кожата, подхранват, подобряват кръвообращението.

• Билковите екстракти – активират вътреклетъчните процеси, успокояват, омекотяват, овлажняват и укрепват кожата.           

 • Активни съставки – помагат за запазване на влагата и стимулират регенерацията на клетките и синтеза на колаген.

• Витамини – насищат клетките на кожата с хранителни вещества и микроелементи, увеличават защитна функция.                     

• Про-витамин B5 – стимулира регенерацията на клетките, увеличава здравината на колагеновите влакна, успокоява.

Приложение:     

Сложете маската на почистена кожа около очите за 15-20 мин.След като махнете маската, изплакнете лицето с вода и на кожата около очите нанесете малко количество фитоесенция.Препоръчва се маската да се използва всеки ден в продължение на 10-15 дни, а след това 2-3 пъти седмично. Препоръчва се да се използва от 35 годишна възраст