Многофункционален крем за очи със секрет от охлюви, 5 бр,10 мл

код:14602

 

63,50 лв.

Описание:

Многофункционален продукт с висока производителност подхранва кожата около очите жизнеността. Намалява появата на бръчки и тъмни кръгове, премахва скучна. Идеално овлажнява и подхранва кожата с енергия и жизненост.

Секретът от охлюви съдържа огромно количество козметични вещества- колаген и еластин, хиалуронова киселина, алантоин, хитозан, витамини А, С и Е, гликолова киселина, и др.

Протеиновите компоненти на охлюва (аминокиселини, пептиди) подхранват кожата, насърчават синтеза на съединителната тъкан и стимулират процеса на обновяването на клетките, а също така и предотвратяват стареенето на кожата.

Захариди – перфектно овлажняват кожата, изглаждат се фините бръчки, осигурява се антиоксидантна защита.

Алантоин – популярна козметична съставка. Той е отговорен за регенерацията на клетките, омекотява роговия слой, помага за отстраняване на мъртвите клетки на кожата.

Бактериофаги – естествени биологични ограничения , които повишават имунитета на нашата кожа. Бактериофагите присъстват не само в слузта на охлювите, но също така и върху лигавиците на тялото, тъй като слузта – една „врата“ за инфекции, а бактериофагит“е сигуряват „ охрана“ спрямо тях.
Действие: осигурява активно хранене и хидратация;помага за запазване на младостта и свежестта;
активно се бори срещу стареенето.

Приложение: Нанесете върху кожата около очите. За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер.

Състав: Aqva, Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Hexapeptide-8, Caprylic/Capric Triglyceride, Tripeptide-10, Synthetic Jojoba Oil, Trehalose, Stearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylisothiazolinone.
Резултат от използването на продукта:

  • деликатната зона около очите се снабдява с енергията,
  • крема подобрява цвета на кожата, започва процес на обновяването на клетките;
  • Кожата става еластична, благодарение на това погледът е по-отворен, очите не изглеждат уморени;
  • повърхността на кожата се заглажда, тя става по-плътна, мимическите бръчките се изглаждат,
  • първият видим резултат се вижда след около 10 дена

Кремът е предназначен за всяка възраст и кожа.

Продуктите от серията Snail Secret на Tiandе са в елегантна опакована от 10 мл. Намаляването на дозата намалява  и броят на използваните консерванти: с по-малкия обем  на козметичния продукт се цели и използването на по-малко консерванти, необходими за запазване на продукта. Запечатаната опаковка е изключително удобна и с наличието на разпределител –той създава надеждна бариера срещу микробите.