Избелваща паста за зъби с дървесен въглен „Dr. Taiga“, 75 Мл.

код:65904

 

18,30 лв.

Описание:

Пастата за зъби с активен въглен е висококачествен природен продукт, който съдържа изцяло натурални съставки. Ефективна и гарантирана алтернатива за избелване на зъби. Премахва петната и лошия дъх, причинени от честа консумация на кафе, червено вино и цигари. Предпазва емайла и венците. Напълно безвреден продукт, подходящ за всяка възраст, както и за бременни и кърмещи жени.

Основното качество на активния въглен е да привлича като с магнит замърсяванията и да ги премахва бързо и безболезнено. Тъй като не притежава цвят или мирис, това е перфектното средство за избелване на зъбите, както и за цялостно поддържане на устната хигиена.

Пастата премахва натрупани петна от кафе, цигари, вино, които са основните врагове на вашата перлена усмивка. Премахва бактериите не само от зъбите, но и като цяло от устната кухина, което гарантира по-редки посещения при зъболекаря.

Създадена от 100% натурални съставки, които безопасно ще избелят и полират вашите зъби, забавят появата на зъбен камък, не нараняват венците, не изтъняват емайла и не правят зъбите чувствителни.

Продуктът НЕ съдържа флуорид, парабени, SLS, аромати и синтетични багрила. Той съдържа естествени повърхностно активни вещества, които действат възможно най-внимателно върху емайла. При редовна употреба активният въглен става, чудесно средство за профилактика срещу кариес и възпаления на венците.