Ежедневни дамски превръзки „Енергия на билките“, 20 бр

код:61901

 

18,00 лв.

Описание:

Разработени от учени от Държавния център по Китайска медицина.

Произвеждат се с високотехнологично оборудване. Повърхността на превръзката е пропита с патентован концентрат от билкови екстратиприготвени по старинни рецепти на лечителите на китайската династия Тан.

Фитокомпоненти на превръзките „Енергия на билките”:

В рецептурата на превръзките има патентована смес от билки на китайската медицина, основните от които са: екстракт от семената на книдиум, листа от куркума, листа мента, дудник, от млечноцветния божур, корени на фалопия, листа на алое, алунит. Действието на екстрактите от растенията, влизащи в състава на превръзките „Енергия на билките”, е насочено към стимулиране на имунитета на женския организъм и хармонизация на женската енергия, възстановяване на месечния цикъл, който в идеалния случай е равен на лунния и се състои от 28 дни. Те способстват нормализирането на кръвообращението, подобряването на обменните процеси, функциите на органите от малкия таз и слабините, възстановявенето на микрофлората.

Фитомембраната на превръзките се прави като се използва специална технология за обработка на прясно набрани растения, която осигурява висока наситеност на активните съставки на фитоклетките. (Концентрацията им е около 70-80%, което многократно надхвърля аналогичните показатели в билковите отвари и настойки). Освен това фитомембраната осигурява допълнително висока въздухопроницаемост, попивност и бързо разпределяне на течността в дълбочина.

Действие:

– нормализират киселинно-алкалния баланс в женските полови органи;

– потискат развитието на болестотворните бактерии;

– спомагат за възстановяването на здравата микрофлора във влагалището;

– подобряват местното кръвообращение, премахват отоците в областта на половите органи, отстраняват застоя;

– облекчават болките;

– намаляват проявите на климактериум;

– спомагат за подобряване на резултатите, постигнати при комплексно лечение;

– повишават чувствителността на микроорганизмите към антибактериалните препарати;

– повишават мускулния тонус в малкия таз;

– подобряват качеството на интимния живот.

 

Превръзките за критични дни и нощи съдържат експрес-тест за контрол на микрофлората, благодарение на който всяка една жена може да определи в домашни условия за 30 секунди наличността/липсата на заболяване на половите органи. Всеки възпалителен процес предизвиква нарушаване на рН баланса и цветовият индикатор на теста ще покаже веднага това. С помощта на клечката с памуче, която е в упаковката, е необходимо да се вземе намазка и да се нанесе на цветния индикатор. След 10 секунди да се сравни цветът с цветовата таблица, която също се намира в опаковката на теста.

Противопоказания : бременност