Душ-гел за мъже със сребро, 250 мл

 

Продукт за динамични и активни мъже, без парабени и озветители!
 

19,10 лв.

 

Тъй като мъжете по природа водят по-активен начин на живот,  работят повече физически труд, те се нуждаят от мощна система за охлаждане на тялото. Ето защо нивото на изпотяване при мъжете е много по-високо от това на жените. Мъжете се потят повече под стрес и вълнение и  много по-силно през нощта. Това е причината, поради която те трябва да си вземат душ два пъти на ден.

Всички знаем, че потта често е съпроводено от силна и неприятна миризма. Заради по-голямата си активност, мъжете имат проблем с изпотяване по цялото тяло, а не само в областта на подмишниците.  Тъкмо поради тази причина , бактериите предизвикващи неприятната миризма трябва да се унищожат по цялото тяло.

Структурата на мъжки душ гел от TianDe включва  нов дезинфектант- бактерицидно колоидно сребро. Той унищожава бактерии и предотвратява неприятните миризми. По този начин дарява на мъжката кожа силния  и дълготраен ефект на дезодорант.

Освен това, колоидно сребро има противовъзпалително действие, а в комбинация с другите активни компоненти на душ гела, се облекчават дразненето, премахват се малките ранички, кожата се омекотява, елеминира се миризмата на пот. Липсата на парабени и оцветители премахва риска от алергични кожни реакции.

Душ- гела за мъже с сребро на TianDe   осигурява плътна и богата пяна. Продуктът е изключително икономичен при използване.

Свежия ароматът на душ-гела ще се хареса както на зрели мъже, така и на млади.  Приятната миризма се усеща през целия ден.

Душ- гелът  със сребро на TianDe е създаден предвид характеристиките на мъжката кожа

Активни съставки :

Натурално колоидно сребро – предпазва кожата от бактерии и успокоява кожните раздразнения (включително от слънчеви изгаряния или ухапвания от насекоми). Среброто предпазва от появата на акне,  ефективно премахва миризмата на пот и удължава чувството за свежест.

Масло от семена на лимон- помага за укрепване на кожата и й придава здрав вид. То има отлични почистващи свойства, а освен тях и антисептично, бактерицидно, дезинфектиращо, тонизиращо и избелващо действие. Лимоново масло е в състояние да забави процеса на стареене.

Алантоин – омекотява роговия слой, стимулира отстраняването на мъртвите клетки. Поради това си свойство, алантоинът ефективно предотвратява запушването на порите и образуването на комедони. Успокоява раздразнената кожа, овлажнява и омекотява. Той премахва усещането за стягане.