Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 2бр.

код:41314

 

8,00 лв.

Описание:

Детоксикационен пластир за крака – премахва умората, подобрява кръвообращението, повишава качеството на съня, извлича токсините, подобрява общия тонус на организма.

Великите китайски медици наричат стъпалата „второто сърце” на човека. Съгласно теорията на традиционната китайска медицина върху стъпалата са разположени повече от 60 активни точки, а също така и рефлексни зони, свързани с много от вътрешните органи. Върху стъпалата се намират и важните енергийни канали „цзинло” , в които се отлагат шлаки от човешкия организъм в продължение на дълъг период от време. Тези токсини възпрепятстват нормалния ход на кръвообращението и могат да предизвикат различни заболявания.

Една от съставките на пластира е бамбуков оцет, който има свойството да изсмуква блестотворните микроорганизми, бактерии и вируси. Бамбука има уникалното свойство да помага на организма да съхрани всички полезни вещества и витамини. Естракта от бамбук е мощен антиоксидант. Той подобрява кръвообращението, укрепва кръвоносните съдове и капилярите. Доказано е, че бамбуковият екстракт предотвратява появата и развитието на ракови клетки.

Анжелика – ефективно пречиства кръвта и подобрява микроциркулацията и. Екстрактът има мощно анти-гъбичено, антимикробно, антивирусно действие.

Известното маслиново масло се счита за еликсир на младостта и красотата. Богато е на витамин Е, антиоксиданти и други ценни вещества, то затвърждава и допълва ценните свойства на пластира. Екстракта от маслина предпазва от появата на сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.

Бадемовото масло забавя стареенето на клетките, намалява възпалението. Той подобрява регенерацията на клетките, нормализира водния баланс. Ценното етерично масло извежда излишните течности и токсини, стимулира лимфата и кръвообращението, има положителен ефект върху капилярите.

Редовната употреба на пластира регулира циркулацията на кръвта и лимфата. Чрез рефлексните зони на тялото, пластира изсмуква токсините от тялото. В резултат нарушения баланс на организма е възстановен.

Начин на употреба:

Вечер преди лягане разпечатайте опаковката с пластира. Вътре ще откриете два пластира, предназначени за двете стъпала на краката. Залепете пластирите от лепящата страна и върху почистената кожа на стъпалата. Минималното време за действие на пластира е 6-8 часа, оптималното – 8-10 часа, при заболяване – 12-24 часа. Поставяне на пластира се препоръчва до 21:00 часа, преди биологично активните точки да се „отворят.“ Възможно е и прилагането му върху болно място. На сутринта отлепете пластира и изплакнете краката с вода.

Процеса на пречистване може да трае от 7 до 90 дни, в зависимост от общото състояние на организма. Препоръчителния курс е 15 дни.

Особености при прилагане:

1. Ако след прилагането пластирът е придобил цвета на чай и е влажен, това означава, че е напълно използван.

2. Цветът на пластира и степента на влажност зависят от особеностите и състоянието на човека.

3. Светлата повърхност на пластира след прилагане предполага, че тялото е почистено.

Противопоказания :
1.Не се препоръчва използването му от деца и бременни жени.

2.Не се прилага върху участъци от кожата, по които има рани, обриви, алергични прояви.

3.Забранена е употребата му на места, където има признаци на кожни заболявания.

4.Продуктът не е хранителен и е забранено да се поставя в устата.