Дамски билкови дневни превръзки „Нефритена свежест“ – супер, 10 бр

код:61912

 

14,00 лв.

Описание:

Дамските превръзки са легендарна категория продукти на компания Тианде. Те не просто пазат бельото чисто – те защитават жената от бактерии и инфекции.
Обновената серия „Нефритена свежест“ е с патентован фито-компрес, който е разработен в Китайската академия на науките в Гуанчжоу специално за компания Тианде и нейните клиентки.

Растенията, които влизат в състава имат профилактични и лечебни свойства, а именно:

унищожават бактериите и лошият аромат, който те носят
премахват сърбежа и раздразненията
способстват за нормализиране на цикъла
грижат се за женското здраве, дават чистота, свежест и комфорт.

Превръзките “ Нефритена свежест“ – дневна грижа притежават още уникални характеристики:

- 5 защитни слоя – имат добавен допълнителен подсилен слой, който повишава абсорбацията и защитата по време на цикъл;
- В абсорбационния слой има 20% повече гел, който гарантира максимална попиваемост. Важно е да се отбележи, че гелът, който се използва е като на квалитетните бебешки памперси и е гаранция за здраве;
- Количеството на защитни бариери блокира протичането (за сравнение с предходната линия с 10 пъти по-добра попиваемост);
- Дишащият повърхностен слой е с увеличена перфорация, което предпазва от спарване и развитие на инфекции.

Активни съставки:

Екстракт от листата на китайска камелия – извлича се от чаения храст Camellia Sinensis – вечнозелено храстово растение от семейството на чая. В него се съдържат активни вещества танин, кофеин, теин, етерични масла, витамини С, П, К, РР, Р. Китайската камелия е лидер сред растенията съдържащи полифеноли, активността на които многократно превишава действието на витамин Е като антиоксидант в борбата със свободните радикали. Полифенолите в зеления чай оказват противовъзпалително и антибактериално действие, способстват проникването на активните вещества чрез кожата.

Екстракт от мента – широко използвано средство в китайската медицина. Той е мощен антиоксидант, има противо възпалително действие, обезболява, има прочистващо действие. Масло от карамфил – има противовъзпалително, противогъбично и антисептично действие, способства за нормализиране на цикъла.Има тонизиращ аромат причисляващ се към афродизиаците.