Гел за измиване, 100 г.


код:11319

 

19,40 лв.

Описание:

Уникалната антиакне гел формула, на основата на сок от алое вера, нежно и ефективно почиства, дълбоко прониква в порите на кожата, премахва излишния себум, успокоява и облекчава зачервяванията. Образува мека пяна, лесна за изплакване, не изсушава кожата.

Активни съставки:

• Алое – овлажнява, почиства, възстановява PH на кожата, повишава защитните функции на кожата.                                            

• Екстракт от шафран – нормализира енергийния баланс, стимулира обмяната на веществата, премахване на отоци.                

• Екстракт от астрагал – предотвратява образуването на старчески петна, помага за запазване на влагата в кожата, облекчаване на сухота и лющене.                                                          

• Витамин B – стимулира регенерацията на клетките, подобрява защитната функция на кожата.

Състав:
деминерализирана вода, пропилен гликол, сок от алое, натриев лаурет сулфат, глицерин, натриев хлорид, demitikon kopoliol, алантоин, екстракт от шафран, клинавиче, витамин B.
Алое (Aloe Vera) – натурален антибиотик, който има антибактериални и антивирусни свойства. Прониква дълбоко в

кожата, укрепва имунната система, премахва токсините.
Екстракт от шафран (Crocus sativus) – мощен антиоксидант, който съдържа каротиноди, който активира енергийния обмен, което води до унищожаване на вредни вещества в организма.Екстракт повишава резистентността към ултравиолетово облъчване.

Астрагал (Astragalus Membranaceus) – предотвратява образуването на старчески петна, помага за поддържане на водния баланс и предпазва от сухота и лющене.

Приложение:     
Малко количество от гела се нанася по лицето и шията, след което се измива с топла вода. За по-голяма ефективност използвайте съвместно с останалите средства от серия  Master Herb.